Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13050) Har_melin válasza Egonyolc (#13049) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A Kaom's way-re semmi szükség, én kétszer vittem végig a buildet lvl90 fölé és soha nem kellett. Persze, jó ha van, de fölösleges overkill.

Magasabb szintű mapokon (T14 fölött, különösen a Guardianoknál) sokkal célszerűbb lecserélni az Ichimonji-kat valami 300 phys dps fölötti kardra. A mostani változásokkal lehet, hogy megéri megtartani az Ichi-t a plusz max res miatt, de az volt a tapasztalatom, hogy már a 78-as max res is elég stabil védelmet adott. Hydra ellen persze jó, ha minél magasabb, meg a breach bossoknál is, de különben a magasabb dps gyorsabb és tisztább haladást jelent a mapokon.

Nem kellett a 6L Belly sem, vettem egy lvl 72 fölötti 6L armor páncélt (a legolcsóbbat, amit kapni lehetett) és essence craftoltam rá 100 fölötti life-ot. A beastcraftinggal ez most még egyszerűbb, csak figyelni kell rá, hogy tiszta armor based legyen, ne vegyes, arra nem lehet craftolni.

Gólemnél én inkább stone golemet használtam a plusz regen miatt, de stílus és ízlés kérdése, lehet a fire is. A totemnél pedig a Brutality helyett inkább a culling strike+blind párost, megint csak azért, mert a sebzés elég volt, a védelemben viszont sokat jelentett.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.