Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Nem mennek az Origin szerverek?
Vagy mi a franc van itt?Kaptam egy ilyen levelet:
"Beállítottuk fiókodon az Origin belépési ellenőrzést.
Szia, xxxxx!
Szép munka! Úgy döntöttél, növeled Origin fiókod védelmét a belépési ellenőrzés bekapcsolásával.
Mostantól kérünk tőled egy további biztonsági kódot, amikor nem felismert eszközről jelentkezel be. Amikor ez történik, csak add meg az általunk e-mailben vagy telefonon küldött kódot, bármelyiket is választottad beállítás közben. Ha ősellenséged dematerializálta telefonos vagy e-mail fiókodat, a tartalékkóddal mindig bejelentkezhetsz. Itt bővebb tájékoztatást olvashatsz a tartalékkódokról.
Ha meggondolod magad biztonsági kódod kézhezvételének módjával kapcsolatban, menj a Biztonság fülre a Saját fiók oldalon, és szerkeszd a beállításokat.
Üdv,
Az Origin csapat"Majd egy ilyet:
"Szia nikita_152631!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. 2015. február 9. 15:11:00 GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
pisaarev2000@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Valaki feltörte az Originem?
A levélcímemen (gmail) semmi gyanús tevékenységet nem láttam.
Az Originnen tegnap játszottam, beengedett, játszottam.
Másnál is van ilyen probléma vagy én szívtam egy nagyot ezzel?Az email címemre nem jön(nek) meg a jelszóváltoztatási kérelmek.
NEM a felhasználói nevem adtam meg hanem direkt az email címem amit bő 2 éve használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest