Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Segítség miért nem indul el az Origin?
Sziasztok!
Felraktam az Origin egy darabig jól működött aztán nem tudom hogy miért valamiért időközben elromlott és nem tudtam már megnyitni, próbáltam újratelepítéssel ugyan úgy rossz.A program parancsikonjára kattintva(rendszergazdaként), csak homok óra töltését látom de nem nyílik meg sehol
Annyit tudok hogy közben pár másodpercre a feladatkezelődben megjelenik egy WerFault.exe is(windowsos), aztán eltűnik.Néztem pár youtube-os videót amiben start menüből futtattatják , de az se jó mert ha ráviszem az Originre az egeret a megnyíló fül nálam üres.
itt a videó : https://www.youtube.com/watch?v=jXVwI5D5ussA tűzfal nem blokkolja, a vírusirtó se (próbáltam úgy is hogy mindkettőt teljesen kikapcsoltam)
Windows 8.1 -es OS-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest