Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Segítség miért nem indul el az Origin?
Sziasztok!
Felraktam az Origin egy darabig jól működött aztán nem tudom hogy miért valamiért időközben elromlott és nem tudtam már megnyitni, próbáltam újratelepítéssel ugyan úgy rossz.A program parancsikonjára kattintva(rendszergazdaként), csak homok óra töltését látom de nem nyílik meg sehol
Annyit tudok hogy közben pár másodpercre a feladatkezelődben megjelenik egy WerFault.exe is(windowsos), aztán eltűnik.Néztem pár youtube-os videót amiben start menüből futtattatják , de az se jó mert ha ráviszem az Originre az egeret a megnyíló fül nálam üres.
itt a videó : https://www.youtube.com/watch?v=jXVwI5D5ussA tűzfal nem blokkolja, a vírusirtó se (próbáltam úgy is hogy mindkettőt teljesen kikapcsoltam)
Windows 8.1 -es OS-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest