Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
végig nézegettem, de úgy látszik nem voltam elég alapos.

-
Bencus88
nagyúr
Sikerült indulásra bírni hála NetTom kollégának

-
Bencus88
nagyúr
Bocs a sok hsz-ért srácok!
Sikerült megcsinálnom

pogo.com-on létrehoztam egy felhasználót személyiséget hozzá adtam az ea oldalán majd elindult

Köszönöm az eddigi segítségeket.

Na ez fasza mégse megy
eljutottam odáig kiírta a textúra beállításokat elindítom és újra az a hiba üzenet. Hát én nem szenvedek vele így is egekben a vérnyomásom. pá soha többet nem veszek originen semmit. -
Bencus88
nagyúr
Nem hiszem el, hogy miért kell túl bonyolítani mindent.... Miért nem lehet egyszerűen feltelepíteni rámenni és indítani. Újra feltettem a felajánlott helyre az origint letöltöttem a Medalt és ismét azt a hibát írja ki amit bemásoltam. Valakinek van ötlete?
-
Bencus88
nagyúr
Köszönöm srácok! Úgy is csak 1 játékom volt szóval telepítem origint újra egy mappába minden

-
Bencus88
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ment pü!
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Kellene megint egy kis help.
Lejött az Airborn, és mikor indítok kiírja, hogy csatlakozzak az EA fiókhoz. Nagy nehezen kiderítettem régebbről maradt egy fiók. Beírtam majd hiba üzenet, hogy látogassak el az oldalra és egyeztessek valamit. Itt a szeméélyes adataimra kíváncsiak vagy mit kellene csinálnom?

[link] Vagy ezt kell megcsinálnom?
-
Bencus88
nagyúr
Nem is kellett küldenem csak paypal alapján kitöltöttem. Elvileg sikerült köszi srácok!

-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Meg szeretném rendelni a Medal of Honor Airborn-t és mikor kitöltöm minden oké, akkor kiírja, hogy próbálkozzak meg másik kártyával vagy később. Tegnap óta ezt csinálja. Mi lehet a gond? Át lehet küldeni originen, mert akkor valaki megvehetné nekem én meg elküldeném neki a pénzt plusz 100,200 ft. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eljutottam odáig kiírta a textúra beállításokat elindítom és újra az a hiba üzenet. Hát én nem szenvedek vele így is egekben a vérnyomásom. pá soha többet nem veszek originen semmit.