- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lásd fentebb: kérdeztem, ott is, sőt, kemény 1 válasz jött, sőt ma írtam oda is.

Tudom, ez most kivételesen DICE bűn, most eljutottam pár nap alatt oda, hogy konklúzió: minden harmadik Multi indításnál fagy.
Ettől még az Origin nálam nem gyere be, Steam, Uplay, RSC inkább felhasználó barátabb, legalábbis az én személyes tapasztalatom. Mindennek tetejébe Origin fiókomat egy belorusz már feltörte
, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek! 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Kérdeztem ott is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Revolut
- Kés topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek!