Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI #3780 üzenetére
Lásd fentebb: kérdeztem, ott is, sőt, kemény 1 válasz jött, sőt ma írtam oda is.
Tudom, ez most kivételesen DICE bűn, most eljutottam pár nap alatt oda, hogy konklúzió: minden harmadik Multi indításnál fagy.
Ettől még az Origin nálam nem gyere be, Steam, Uplay, RSC inkább felhasználó barátabb, legalábbis az én személyes tapasztalatom. Mindennek tetejébe Origin fiókomat egy belorusz már feltörte, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #3780 üzenetére
"Kérdeztem ott is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest