Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
bigyo108
üzenetére
1-1 alkalommal nekem is volt ilyenem amikor beragadt a felhasználóm, mondjuk gyors újraindítás alkalmával. Valamiért nem sikerült kilogolnia és lehetséges, hogy az időtúllépést az SSD beelőzte
Apró szerverhiba miatt ez néha előfordulhat, ha többször is előjön a hiba akkor változtass a biztonság kedvéért egy jelszót, mert az már gyanús. -
kigyi_23
addikt
válasz
dejaris
üzenetére
Én már a 3. után idegbajt tudok kapni nem érek el 8-at egy nap
Bár a főnök gépét egy 87-es számlázó program miatt már raktam újra párszor amikor megvette.... 8GB memcsi stb, de ugye a számlázó program nem indul el x64 alatt, mert dos-os. Ok semmi gond telepítettem virtual pc-be dos-t úgysem az igazi akkor raktam rá egy xp-t is ugyanígy. Ment, de lassú volt. Kapott egy x86 win7-et ugye így minek a sok memcsi, de mindegy. A Dos-os progi csak ablakban kicsiben fut.... teljes képernyős dos ablakot nem támogat a Win7.... Megoldottam nagyobb ablakban futást, de az sem volt egyszerű. Na ott én már majdnem idegbajt kaptam főleg, hogy a géphez nincs x86 driver szinte semmihez. Azóta is gondot okoz néhány ékezetes karakter megjelenítése, de ezzel már nem akarok foglalkozni egy darabig megjelennek, majd egy ékezetes karakter beírásakor minden ilyen karaktert helyettesít valami ábra 
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Mobil origin-es játékokkal kapcsolatban nem tudjátok véletlenül, hogy lehet supportot kapni?
Xperia SP-n nem telepíthető a Simpsons Tapped Out, azt írja nem támogatott készülék. Ennél lényegesen gyengébb telefonokra felrakható pl. Xperia Arc, vagy Mini pro, de SP-re nem támogatott készülék felirat fogad csak. Z1-re is felraktam gond nélkül telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Apró szerverhiba miatt ez néha előfordulhat, ha többször is előjön a hiba akkor változtass a biztonság kedvéért egy jelszót, mert az már gyanús.