Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18047) dqdb válasza DeathAdder (#18045) üzenetére


dqdb
Topikgazda

Nem tudom, mi a problémádra a megoldás, de biztosan nem te csinálod rosszul.

A napokban kellett szüleim gépén távolról újratelepíteni az Operát, mert a 12.02 → 12.10 automatikus frissítés kinyírta az összes böngészős fájl- és protokolltársítást ... A fenti ablakban náluk sem jelent meg az Opera választási lehetőségként, Operában az alapértelmezettre állítás hibaüzenettel végződött a Vezérlőpultban Operához tartozó fájltársítások megjelenítése is hibaüzenettel nyílott meg, pedig ők garantáltan semmiféle portable vagy több profilos mókával garantáltan nem próbálkoztak.

Sk8erPeter: Rengeteg embernek lenne szerintem igénye erre a zoom-megjegyzős dologra, ahogy mondjuk az autocomplete opcionális implementálására is a formoknál.
Ráadásul ezt az autocomplete-nél lényegesen egyszerűbb lenne megvalósítani. Az, hogy egyes sűrűbben látogatott és nekem nem tetsző betűmérettel/layouttal rendelkező oldalakon saját CSS segítségével igazítok kicsit a betűméreteken, működik, de minden, csak nem felhasználóbarát megoldás (és nem is olyan egyszerű összehozni a jól használható kinézetet).

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.