Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sziasztok. Kedd óta boldog tulajdonosa lettem egy 2009-es Insignia 2.0 CDTI (160LE) autónak.
CD-300 rádió van benne, ezen keresztül tudom állítani a különféle komfort beállításokat stb.
A használati útmutató szerint létezik, de a menüben én nem találtam meg egy csomó beállítást (pl. Elindulás után automatikus ajtó bezárás), illetve a könyv szerint a behelyezett kulcshoz automatikusan beállítja az ülést/tükröket. Amikor kiszállok hátrahúzódik, viszont gyújtás ráadásakor nem áll vissza a beállított helyzetbe, minden alkalommal nyomva kell tartani az ülésen a kívánt beállítás gombját.Létezik a CD-300-hoz olyan szoftver amiben a nálam hiányzó menüpontok előhozhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest