Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Valakinek van ötlete arra, hogy milyen néven/cikkszámon található meg a kerékjárati ívnél lévő, izzócsere nyílást takaró lemez (H Astra)?
Történt ugyanis, hogy tegnap, parkolóhelyre bekanyarodás közben sikeresen ledaráltam az egyik oldalának az alsó felének egy részét, pont az egyik ponton, ahol rögzül (szóval most csak 3 ponton van rögzítve a 4 helyett). Valahogy kimozdult útközben, és már csak ez a darálós hang tűnt fel.
Tuti valami kézenfekvő és egyszerű neve van, de eddig bármilyen keresőszóval próbálkoztam, csak totál más dolgokat találtam (ja, és üdvözlöm azt, aki ezt tervezte/jóváhagyta, szégyen ez a konstrukció - tudom, hogy máshol is használják, pl. Megan II, de azért ennél olcsóbb, alacsonyabb kategóriás autóknál is vannak kulturáltabb megoldások, ahol a motortér felől megoldható az izzócsere-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs