Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoLey-v
üzenetére
Ez érdekes, nem is olyan rég pont fő témája volt a topicban a váltóolaj csere és hozzá tartozó nyalámságok.
Ezeket olvasva kíváncsiságból kérdeztem meg a szervízet ahová vittem a fék nyűgje miatt az "asztmámat" (ezúton is köszönöm Mohabának a segítséget), hogy a váltóolaj csere hogyan és miként van.
Szaki mondta hogy célszerű, attól hogy nincs benne az adót típushoz a könyvében attól még lehet hogy kell, vagy célszerű. Nem akarok ezzel most végletekig belemenni. Nagyon szépen felvázolta hogy mit és hogyan a mester. Mert sok mindentől függ, típus, szerkezet stb-stb. Hogy milyen színe kell lennie ha jó,rossz.
Lényeg hogy ami a tiédben van és az enyémben az ötfokozatú váltóban célszerű százezer futás teljesítmény után cserélni.Nem nagy tétel , csak két napig tart, hogy miért? Állítása szerint az olaj eltávolítása miatt, le engedik, majd valami vákuumos csodával maradékot is , majd hagynak neki időt hogy a maradék a gravitáció hatására összegyűlik és újra neki esnek vákuumos csodával.
Most hogy ez mennyire igaz avagy sem, még nem tudom mert soha nem csináltam ilyent. De a következő motor olaj cserére már fel lett jegyezve a váltóolaj cseréjé is.
Így érdemi információval majd utánna tudok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest