Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
8-kor kezdtem, hajnal 4-kor kerültem ágyba. Mindenki döntse el, hogy az olajak le voltak-e cserélve a szervizben avagy sem.
Illetve:
Motormosót nem mertem betölteni, mert amit a kosárból is kimostam, az pusztulat volt, ha azt bevereti a motor a járatokba halál van. Innentől lemegyünk 10e km-re és majd azokhoz megy 1-1 löket 1-1 új olajszűrővel és aztán másikkal csere.
A biztonság kedvéért az egyik csavar eltörte a kati után a tőcsavart, így alig 4 óra alatt sikerült is átfúrni, csiszolni és felműteni egy másikat hátulról. Aki belevág számoljon vele. Viszont tényleg kegyetlen mit kitakarítottam a blokkból. Tőkék és lánc is örül neki, hidegen sincs becsörgés egy percig sem. De a nyúlt láncot ez már nem hozza vissza, az csere lesz így is.
Ja és igen. Nyomatékkulcs vagy adapter legyen. 8-10-20-40Nm-t kézzel okosba' megoldani elég nehéz. Főleg úgy, hogy csak az olajteknőn van 19+1 csavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest