Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Elhiszem, hogy így van, annyira mélyen nem ástam bele magam a témában, hogy konkrétan mik változtak, az olajpumpa, olajpumpa tömítés, csapágyak lettek-e módosítva az évjáratok között, röviden rákerestem csak a cdti motorra, és elég sok évjáratból volt panasz.
Emiatt is emeltem ki, hogy ez az én gondolatmenetem volt, illetve nem is beszéltem le róla, vagy, hogy ettöl rossz autó/motor páros lenne, pusztán ha én döntenék, ez is ott lenne, mint szempont, hogy a legritkább periódusban cseréltek az adott autón az olajat, és azok a mocik érzékenyek erre.

Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Disney gyerek elefántos falióra
- Sarok íróasztal
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest