Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
laccczka
üzenetére
Igen, tudtommal is van ilyen. Ehhez képest azért bizonyos helyeken csak sikerül megoldani. Csak ívesen van rá rakva.
Nálunk is pajti volt az átadó, a fél szalon is. De hát ki az aki feltételezi, hogy 195/65-ös gumikkal adnak el egy új autót, mikor /60 a gyári méret? Nem sokan, mikor cserélve lettek és megnéztem a könyvben mikre lehet, akkor esett le, hogy bazzeg, ezt is csak azért rakták rá, mert ez olcsóbb. Nem véletlen jár a fél ország ilyenen a G-ken.
kisza25: Nem a kútra menéssel van a baj. A hozzáállással. A sok állás semmit sem tesz jót. Tippre nem hónapokat állnak a kocsik átadás előtt bent a szalonban, legalábbis igencsak sz@rul menne akkor a bolt. Hasznot meg oldja meg, engem nem érdekel. Elég ritkán érdekli az ügyfelet, hogy nekem miből van pénzem kenyérre, rezsire, új csavarhúzókra és egyéb felszerelésekre. A munka érdekli őket, a korrekt munkavégzés.
molnarpeter: Mondjuk ott azért a prémium felárba csak férjen már bele.
#TOTTI: Abban az országban ahol mai napig működik a feltaxolás, ott nekem ilyenekkel ne jöjjön már senki

Más: ma le lett próbázva az állófűtés. 2 óra alatt 50 fokos vizet csinált a kocsiba, indítás után már langyos levegőt fújt a kocsi, nem volt ész nélküli alapjárat döngetés sem. Olyan 2,5-3 órára tippelek így, hogy elég neki 550W-os egységgel, hogy kihúzza a telet anélkül, hogy lefagyott motorral kéne indulni. Egy belső fűtő kéne még és akkor teljes az öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest