- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Azt hiszed, a fóccvágen jobb? Én nem sírva, hanem harsányan röhögve menekültem a borámtól anno... Céges autó volt, csak én használtam, 1.6 benzines, amikor eljöttem a cégtől, mondták, hogy vegyem meg. Felmérettem eurotax szerint, 25 százalékkal drágábban akarták ideadni, mint amennyi az eurotax ára volt. Utána még egyszer győzködtek, de akkor már azt mondtam az illetékesnek, hogy gyere, itt van a veki, ülj bele, majd rájössz te is.
Az még a kisebbik, hogy megbízhatatlan volt, a nagyobb baj, hogy a szervizháttere valami förtelem. Volt, hogy majdnem asztalborogatásig fajult a szervizben a vita. A vekit meg simán kiviszem és otthagyom Gödöllőn, mert azokban meg lehet bízni.
Szerk: ha már arról beszélünk, melyik autó hogy ugrik: az 1.6-os borát bármikor betakartam az 1.6-os g astrával, csak az astra alsó hangon két literrel kevesebbet fogyasztott, ha nem többel... A veki eszik kb. annyit, mint a bora. rotfl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Kutya topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest