Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz ArthurShelby #79160 üzenetére

Kb ebből már a politikai beállítottságra is lehet következtetni.

Nem kell következtetni. Lesz@rom az egészet ahogy van. Nekem totál egyre megy milyen fedőnév alatt hazudik valaki :P

Gondolom külföldre szeretnél menni (ott kolbászból van a kerítés), itthon minden rossz, és nem is lesz jobb. Ez a búvalbszott hangulat, meg hogy miden rossz és úgyis marad nem visz előre. (persze beszélni nekem könnyű, csinálni már mindent nehezebb)

Anyám szocmunkás 20 éve. Kérdezz tőle mi és merre megy és ment. Ő szakember, csak elhiszed neki. Vagy nem, te döntöd el. Igen ezt szoktam hallgatni. Egy gond van. Ezt jellemzően azok mondják akik itthon sem tudtak dolgozni, kimentek és ott sem, aztán vissza. Vagy nem is voltak kint. Ez a túlsúly. De mindegy. Én sajnos látom, hogy a legeldugottabb szabolcsi faluból is svédig megy az autószerelő és utána az egész család, mert annyival többet ér a munkája, hogy megéri. Nem kell ide NG-s diploma, csak kockáspapír :B

"Január 1-jétől minden tulajdonos- és üzembentartó-váltásnál, illetve a műszaki vizsgák után is rögzítik a járművek kilométeróra-állását Magyarországon". Vagyis itthoni autót már nem lehet tekerni, csak külföldit.

Totalcart se sokat olvasol ezek szerint ;] Nyugodtan lehet tekerni itthoni autót is, ugyanis 500.000km-t is bele lehet tekerni egy autóba 2 műszaki között és kutyát sem érdekli. Renault Clio esete, majd előkeresem neked ha kéred :B

Na OFF end, sokak vagyunk :B :R

Új hozzászólás Aktív témák