Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Családon belül feleslegessé vált egy G Astra kombi, de nem akartam, hogy idegen kezébe kerüljön, mert úgysem fizette volna meg. ~200k km az első bő 10 évben csak márkaszervizben járt, azóta se kókányoltak rajta.
Hozzám került második autónak, de azért váltották le, mert már a karosszéria igen foglalkozós(hátsó ívek), itt-ott kapott is szegény, de törve sosem volt.
Amire szükségem lenne:
1. 2 db elsőlámpa (valami utángyártottra gondoltam, ami kicsit gusztusosabb mint a gyári, de nem racing)
2. 2db fekete tükör(az egyik borítása törött, de nem akarom színrefújatni, szóval cserélem inkább mindkettőt)
3. első-hátsó lökhárító, mindkettő igen törött, az első olykor lóg is, itt lehet gyárival azonosat vennék, de ha tudtok fejből olyat ami kicsit jobban néz ki, de nem nagyon racing, az is jó. (megnézem persze mennyiért tennék rendbe)
4. 4 db könnyűfém felni 15-16"
5. váltó és kézifék szoknya(vaterán találtam igazi bőrt, valami 6600Ft)
6. hűtőmaszk, lehet embléma nélkülit vennék, az olcsóbb (ez is törött)
7. tetőkárpit (teljesen lóg, ahogy olvastam vehetek bontóból, ami megint szét fog esni, szóval inkább megcsinálom)
8. ha már leszedem a tetőkárpitot, akkor akkor levenném gyári tetősínt is, mivel tudom ezt gusztusosan letakarni?
9. 4db lengéscsillapító( gyárival azonosat vennék, kivéve, ha valakinek van jobb ötlete)
10. a kormánykerék oldalán a duda részen ez is szakadt, cserélnémHa bármelyikhez valakinek van ötlete, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest