Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Az szerintem nagyon sok. Főleg, h nem is pályán eszi magas fordulaton az olajat. Nekünk a skoda ette ennyire (5L/10000km), rendbe lett rakva a motor, most 0,5l/10000km az olajfogyás. Azért az barátibb. Ha nem pályán megy akkor egyáltalán nem eszi. Ha hosszútávban gondolkozol az autóval, akkor én megcsinálnám. Bár így eladni is nehéz lesz, persze ha korrekten beleírod, h zabálja az olajat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az szerintem nagyon sok. Főleg, h nem is pályán eszi magas fordulaton az olajat. Nekünk a skoda ette ennyire (5L/10000km), rendbe lett rakva a motor, most 0,5l/10000km az olajfogyás. Azért az barátibb. Ha nem pályán megy akkor egyáltalán nem eszi. Ha hosszútávban gondolkozol az autóval, akkor én megcsinálnám. Bár így eladni is nehéz lesz, persze ha korrekten beleírod, h zabálja az olajat.