- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
Sziasztok! Tegnap sötétben jöttem haza és feltűnt, hogy szinte semmit sem látok. Nem a szememmel van a gond, az F Astrában jól látok, de a Bi-Xenonos (AFL) Signumban (faceliftes) kb. ilyen fejjel jöttem végig:
. Vártam már, hogy végre sötétben is mehessek vele, de ez nagyon nagy csalódás volt.
Sajnos nem tudom bemutatni, hogy milyen gyenge volt a világítás, de hasonlításképp annyit tudok mondani, hogy egy H4 ehhez képest nappali fényt biztosít. Amikor elmentem egy H1/H4/H7 mellett, akkor az én fénycsóvámat észre sem lehetett venni az úton.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy ez ennyit tud? Vagy már nagyon megöregedtek az izzók, csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Le Mans Ultimate
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Vártam már, hogy végre sötétben is mehessek vele, de ez nagyon nagy csalódás volt.