Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
dave0825
üzenetére
"….Lambdaszonda csatlakozóját kihúztam, nem változott semmi…. Légtömegmérőt lehúztam szintén, semmi…. "

Én is lehúztam a lambdaszonda csatiját,a lámpácska egyből pislogott.Egyből dobott 2 hibakódot: 0130,és 0135.
A légtömegmérő csatiját is lehúztam,0100 hibakódot dobott.A csatikat visszatéve,a hibajelzés is megszünt.A tárolt hibakódokat a mezei kivillogtatós módszerrel hoztam ki belőle,nem "okos" műszer árulta el.
"...ECU a tüzelőanyag befecskendező rendszer vezérlő központja. Állandóan figyeli a különböző érzékelők által szolgáltatott adatokat, és vezérli azokat a rendszereket, amelyek a jármű működését befolyásolják. A rendszer diagnosztikai funkciói is az ECU hatáskörébe tartoznak. Az ECU felismeri a működési rendellenességeket,figyelmezteti a vezetőt a hibajelző lámpa (MIL) segítségével, és olyan diagnosztikai hibakódokat tárol, amelyek megkönnyítik a javítást..."
A te ECU-d pedig így működik: "...Hibakód semmi nincs, se motorellenőrzés lámpa nem világít…"
Ha ez igaz akkor vagy a hibajelzőbe nincs izzó,vagy ki van égve,azért nem világít,vagy az ECU nem százas.
(csak azokra a tünetekre reagáltam amiket leírtál)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest