- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ebben igazad van, most sem lesz egyszerű ,mint ahogy akkor sem volt mikor együtt kezdtük el az autóink keresését, de van egy érzésem most hosszabb lesz ez az időtartalma, mert most sok olyan autó van (márkától független) ami lehetetlen lekövetni . És most a kínálat is igen hiányos,foghíjas .
Azért is linkeltem ezt, mert itt igaz kereskedésről van szó, de le van írva az alvázszám, rendszám, a szerviz könyv, minden adott a lekövetéshez, na meg Magyarországon "újonnan" üzembe helyezett, ami nekem igen fontos, még a kilométer futástól is. Legyen szuper az állapota, meg azt hiszem egy dizlinél ez a 230-ezer kilométer még nem tragikus. Mert ha jól számolom évente 35-ezret raktak bele, és a legjobb esetben ilyen rövid idő alatt inkább volt pályás, mint belvárosi roham kocsi. Persze ez állapot átvizsgálásnál derül ki igazán.
Még nézem ezen kívül a Focust, és a márkán belül a C vekit "facelift", J Astrát is.Egy biztos hogy az 1.6/116-hoz viszonyítva szeretnék egy kicsit nyomatékosabb motort, ami lehet benzines vagy dizli.

zolikaDB
Én csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest