Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Luck Dragon #73651 üzenetére

Annyira nem merülök bele, nagy polírozás sem lesz, csak azért, hogy idegesítsen minden egyes rányitás, teljesen felesleges. Max végigszaladok rajta polírgéppel, de még ahhoz sincs sok kedvem :)

amargo: nem :) Nem azért van B vectrám mert nincs pénz jobbra, éppen újat is vehetnék akár más márkát is, de egyrészt nem fognak meg a reklámok, hogy vegyek újat, nagyobbat, gyorsabbat, okosabbat mert az nekem milyen jó lesz... másrészt az új autók első pár évi értékvesztését ismerve nem tartom jó "befektetésnek" sem, továbbá azért, hogy pesten kint álljon majd valahol a szabad ég alatt várva azt a napot amikor nem metrózok szintén hülyeség egy drága autót hagyni rozsdásodni :) Ami pedig ezeknél is fontosabb: nekem ez a b veki forma még mindig nagyon tetszik, opelből max az új astra hasonlóan szép lenne (szerintem). Ahogy megy, amennyit fogyaszt, amekkora és amilyen felszereltsége van, nekem bőven megfelel még évekig. (Előbb veszek a pesti agglomerációban egy családi házat, befektetek, beindítok egy vállalkozást stb, mint, hogy autóra költsek). Valamint ebben még nincs turbó, kettőstömegű, porlasztócsúcs, stb... ezek külön-külön többe kerülhetnek mint nekem egy komplett motorgenerál. Továbbá jelenleg van egy felújított motor, komplett új futómű, megvan a téli-nyári gyári alufelnis kerékszett évekig jó gumikkal. Ahogy elnéztem a jelenlegi kínálatot, kb 2,5M körül lenne olyan amibe lenne értelme átülnöm, de mire ez kész lesz, azokra sem cserélném el, ez nem zsákbamacska autó :)

Nekem az olaj pl ugyanúgy néz ki mint a flakonban, átlátszó kicsit sárgásbarnás :) Persze mivel a motor minden eleme ki lett tisztítva :)

Új hozzászólás Aktív témák