Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ez se ment olyan sokat pl. [link] Mivel 2008-as mondjuk nem biztos hogy tekergetett. Ugyan ez lehet igaz az Opelra.
(#73261) vebbful:
A futómű, kuplungos dolgok olyanok hogy én szerintem épeszű ember időben cseréli a dolgokat mivel ugye ez "munka" eszköz volt. Ezért nem hiszem hogy ne lennének az ilyesmi dolgok kicserélve, stb...Én amúgy gondolkoztam azon valamelyik nap hogy a volt taxi kocsik nem-e jobb állapotúak mint a simák? Mert ugye munkaeszköz, mindig megkapják szerintem a kellő szervizt és odafigyelés. Legalábbis én egy taxit se láttam olyan leamortizáltat mint pl 200k-val kevesebb kilométerrel hirdetett magán kocsit. Mindegyik szebb állapotban volt.
Én csak ezek miatt gondoltam arra hogy lehet hogy nem olyan rossz vételek. Amúgy nálunk (Miskolcon) a taxisok többsége úgy csinálja hogy nyáron nem nagyon járatják napközbe a motort ha nincs utas mert a motort a meleg idő is melegen tartja, télen meg mindig mielőtt teljesen lehűlne járatják mindig hogy melegedjen vissza üzemi hőfokra, addig is fűtenek hogy ne fázzanak. Gondolom máshol is így csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest