Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Nekem annyiban szerencsém van, h az autószerelő nagyon jó haverom, így én nála szoktam.
Illetve ha bármi bajom van azt is ott csinálom.Van neki egy hasonló kis cucca, mint a festőknek a szóró pisztolya...nah én abba szoktam tenni Brigéciolt, és annak a ködjével faszán eláztatok mindent (jó bőven adok neki). Utána kicsit hagyom dolgozni, majd lemosom magas nyomású cuccal. Ezt általában 2szer szoktam megjátszani, de utána enni lehetne róla.
Legutóbb az első lökhárítót is lebontottam és a hűtőket is lemostam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve ha bármi bajom van azt is ott csinálom.