Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
trassher #60484 üzenetére
Én akkor még csak álmodoztam, hogy milyen jó is lesz autót vezetni, sokáig D GTE-t kerestem, de akkor sem Volt nagyon eladó, és amikor elvittem próbakörre az E Kadett Gsi-t, ójajj...akkoriban még tökéletesen hoztam 110%-ra a " 10 tanács, hogy ne vegyél autót " tesztet, de mint elsö erös autó annyira megbabonázott, hogy nem Volt visszaút.
Rendbe is lett rakva müszakilag, borzasztó sok móka, versenyzés ( németországi privát zárt pályán, egyedül persze) kötödik hozzá, de a kasztnija sajnos már annyira menthetetlen Volt, hogy váltani kellett.
Akkoriban még nem egy átépített D Kadett zümmögött C20XE motorokkal, szépen megépítve, sosem felejtem el - hogy mesélték persze -, ahogy - az akkor még - Lágymányosi hídról Pest felé jövet szikrázott a D, ahogy leért az alja. Boldog gyermekévek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Politika
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest