Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Persze! Logikusan én nem azt mondom ,hogy át kell verni az emberek és ez korrekt. Dehogy! Erről szó sincsen....
De! Mikor irják egy bizonyos autóról, márkáról,tipusról ,hogy nah ez mekkora egy szar mert ilyen meg olyan baja volt stb... és egy olyan ember írja akit szintén ugyan így madárnak néztek és az is volt , ott megint nem az autó a hibás. Vagy az adott márka vagy a tipus stb.
De persze az sem normális ,hogy ember képes ilyen roncsot árulni. Vagy ha igen mondja el ,hogy te ez ezért ennyi mert stb stb.... Én mikor a Cliot eladtam egy fiatal srácnak mondtam ,hogy folyik a víz a vízpumpából, kell nagyon gyorsan vezérléscsere stb. Bele is lett írva az adásvételibe ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Crimson Desert
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest