Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Persze! Logikusan én nem azt mondom ,hogy át kell verni az emberek és ez korrekt. Dehogy! Erről szó sincsen....
De! Mikor irják egy bizonyos autóról, márkáról,tipusról ,hogy nah ez mekkora egy szar mert ilyen meg olyan baja volt stb... és egy olyan ember írja akit szintén ugyan így madárnak néztek és az is volt , ott megint nem az autó a hibás. Vagy az adott márka vagy a tipus stb.
De persze az sem normális ,hogy ember képes ilyen roncsot árulni. Vagy ha igen mondja el ,hogy te ez ezért ennyi mert stb stb.... Én mikor a Cliot eladtam egy fiatal srácnak mondtam ,hogy folyik a víz a vízpumpából, kell nagyon gyorsan vezérléscsere stb. Bele is lett írva az adásvételibe ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- Érik egy újabb balhé? Állítólag nem igazán fizeti alkalmazottait a Gunzilla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Warships
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest