- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomazzo
tag
nem persze hogy nem rendőr, viszont jól lehet vele riasztani a népet!
A minap jöttem haza Debrecenből a melóból egyenruhában (vasutas), és megállt a kocsi, lehúzódtam az út szélére, mert nem gurultam már el egy beállóig.
Az idegességtől vagy nemtudom elfelejtettem bekapcsolni az elakadás jelző villogót, csak felrántottam magamra a láthatósági mellényt, és vizsgálgattam mi lehet a hiba!
Miután nem tudtam mi lehet a baj, gyorsan be a kocsiba és telefonál a havernak, hogy bekakált a technika, jöjjön vagy valami.
vagy öt perc után ahogy ülök a kocsiban nézem, hogy a közlekedők olyan furcsán viselkednek: Alig mennek szinte csorognak, hirtelen fékezgetnek, villognak.
Utána leesett már akkorát röhögtem.....Utólag kiderült, hogy csak a benzinszűrő dugult el, és emiatt állt meg a moci!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest