Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Declare
üzenetére
valószínűleg onnan ered ez a berögződésem hogy régen 2.0 vagy ahhoz közeli pl 1.8 autó "ritka" volt, viszont sokkal jobb teljesítményűek voltak mint a gyengébb 1,2. vagy 1,4 társai. Nem állítom hogy az én nézőpontom jó, vagy van gyakorlati bizonyítékom a pozitiv oldaláról.
Én 2.0 alatt nem vennék autót és csak kombit. Sedán talán, esetleg (mondjuk egy VW Phateon vagy S600 merci) de méretben ezeknél kisebb nem.
Van akinek a perverziója meg a sok turbós 1.2-es porszivómotorok amik pörögnek 23 ezret és az alapjárata is 8 ezernél kezdődik, és muszáj pörgetni.
Tévedés ne essék, én is szívesen taposnám egy benzines lelkét, de csak mint játszós autó (nem hétköznapokra), nagy motorral, nagy turbóval, és igen pályán ott engem se zavarna mennyit pörög, de valószínűleg az sem zavarna hogy 20-25 litert eszik. De mivel erre nekem anyagi forrásom nincs, ezért inkább hányok a porszívómotoros turbós kis aszfaltcirkálóktól mert ez számomra inkább parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- S21 Dobozában 128/8
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest