- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
oliwire #55004 üzenetére
Hozd el az autót attól a szerelőtől,mert nem fogja tudni megcsinálni,még anyagilag is le fog húzni,és a hibák is megmaradnak.Meg tudod csinálni magadnak is,kb: bő 3 óra (átmenetileg működni fog) A szükséges kulcsokat már megvetted,és már bontottad is szét.Elsőre húzd szét a lambdaszonda csatiját.Akik csináltak ilyet azt mondják,hogy a lámpácska jelezni fog,de a motor egyenletesebben jár, erőteljesebben gyorsul.A lambdaszonda 150-200 ezer km alatt elöregszik,szükséges a csere.Valszeg neked is ezért jelez.Ha nincs,vagy rossz a szenzor,az nem tesz jót a katalizátornak sem
Az EGR mechanikus részét hiába tisztítod ki,ha az elektonikus vezérlő része döglődik.A benne lévő lemezzel zárd le,simán fordítsd ki,olyan vastag a talpa,hogy a saját súlyát 1 csavar is bőven megtartja.Ez is csereérett lett.
Az alapjárati motorról pedig:a pill szelepházat,szelepet takarítsd ki,tedd be az új alapjárati motort.Nem biztos,hogy egyből jó egyenletes lesz az alapjárat. Ha bő 5 perc alatt se áll be,ezen is lehet segíteni.Amit most leírok, az saját tapasztalat.
Én is tisztítottam az alapjárati motort,mert egyenetlen volt az alapjárat.Visszaszereltem,és magas volt,nem esett vissza normálra.Nézegettem jobbról,balról (az enyém bovdenes mozgatású a gáz) Csavarhúzó,villáskulcs a kézbe mivel láttam,hogy a pill szelep végállását egy kis csavarral lehet állítani,kontraanyával rögzíteni. (a képen nyillal jelöltem) Már ha egy kicsit mozdítottam rajta, rögtön érzékenyen megváltozott a fordulatszám.Addig játszadoztam vele,míg be nem állt normálra.Azóta is atomstabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest