- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
[link]
[link]
[link]
''Xenon'' izzó Cora módra
140/150W!!! Hehe...
4350K! Ezt szemre nem tudtam megállapítani de fehérebb mint a többi izzóm (tungsram dolux, philips, noname...)
Fényerő: érdekesen alakult: philips tűnik a legjobbnak, közelben mindenképpen (8-10 méterig), tungsram/noname gyenge bár közelben ez a csoda xenon volt talán a leggyengébb de még ott is fehér volt a fénye és nem sárga, ha távolabbi(nem távolsági csak távolabbi tárgyak) tárgyakat néztem akkor a philips és ez a csoda egyforma volt azzal a különbséggel, hogy a philips enyhén sárgás míg ez tiszta fehér. (philipsből 1 ilyen 3xxx a corában, csak egy ilyen izzóm van).
Kék színe még véletlenül sincs
Ha kikapcsolt állapotban szemből belenézek a fényszóróban akkor lehet látni, hogy kék az izzó de ennyi az egész...
A 2db ára 1,9K volt... tartalék izzóknak jók lesznek alapon vettem meg ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest