- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
erikke17
üzenetére
bakker, ez azért nem gyenge, ahogy elnézem a szelepek már kezdtek rohadni!
de legalább a dugó tiszta! nekem 2 henger is beázott, de csak minimálisan de a tied kapta az ívet rendesen! nekem csak szivárgott, de észleltem is, nem tudom olyan állapotba mikor került volna mint a tied, de nekem a tákolás miatt eresztett(biztonsági blokkcsere következik a jövő hét végén), remélem így a teljes felújítás alkalmával most már többet nem kell rákölteni motorikusan(teljes blokk csere, kicserélve az összes szilent és szimmering, teljes HF felújítás, új szelepek és vezetőkkel,új HF csavarok és tömítés, új vízpumpa és vezérlésszett, adagoló felújítás+porlasztók beméretése, valamint a turbót sem ártana cserélni, mert kicsit lóg a tengelye....). ha már egy hónapja bakon áll, az első fékek is megkapják végre a szabályozást......naszóval lesz egy új lelkű verdám, de tényleg nem volt ennyitr szétfosva mint a tied, de az enyém dízel, ez kisebb gondnál is befosik.....
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de legalább a dugó tiszta! nekem 2 henger is beázott, de csak minimálisan de a tied kapta az ívet rendesen! nekem csak szivárgott, de észleltem is, nem tudom olyan állapotba mikor került volna mint a tied, de nekem a tákolás miatt eresztett(biztonsági blokkcsere következik a jövő hét végén), remélem így a teljes felújítás alkalmával most már többet nem kell rákölteni motorikusan(teljes blokk csere, kicserélve az összes szilent és szimmering, teljes HF felújítás, új szelepek és vezetőkkel,új HF csavarok és tömítés, új vízpumpa és vezérlésszett, adagoló felújítás+porlasztók beméretése, valamint a turbót sem ártana cserélni, mert kicsit lóg a tengelye....). ha már egy hónapja bakon áll, az első fékek is megkapják végre a szabályozást......