- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Az ősi recept még mindig adott: benga nagy szívóbenzin motor, oszt kész. Nem kell semmi, megvan az öröm örökéletre
Pontosan

(#49530) AMD Power
Az 80x1.5l. Ha 350ft számolok egy liter benzint átlagosan akkor az már évi 42000Ft. Úgy meg már sok.
Én ezt nem így számolom, nekem a BMW előtt egy 406 Peugeot volt 2.0HDi városban 5.5L evett pályán pedig 4.5L elég volt neki, viszont ráköltöttem annyit hogy az 520i -el simán eljártam volna 2 évig ingyen, nem azt mondom hogy nem érdekel a fogyasztás de egy szívóbenzin legyen igénytelen és nem egy elektronikus valami sz*r mert lehet hogy keveset eszik csak aztán ha ebben is tönkremegy valami és rá kell költeni akkor inkább benzinre költöm a pénzt és nem alkatrészre

Persze Opelhez minden olcsó, ide városba egy 1.6i bőven elég lenne, de ha találok majd valami erősebbet jó áron akkor biztosan azt fogom venni

(#49531) trassher
A suzukin kiéltem ilyen irányú vágyaim. Mikor a végdobba menő cső le volt szakadva tiltáson durrogott - csattogott mint egy wrc. Városban kifordultam 1-es tiltás, 2-es tiltás, megvan a 102
Nem erről van szó ... nem ezért kell az erősebb hanem azért mert mikor lámpánál elindulok akkor tudjam tartani az iramot mert a hátamnál a sok több száz lóerős autókkal letolnak a francba, ilyen örültek itt az emberek Budapesten ...AMDPower kolléga biztosan tudna erről mesélni ... szóval ezért is kell az erősebb autó

Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest