Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem bizony. Én már ott kiszálltam volna a buliból, hogy felnik szétverve, futómű elállítva, gumik elnyalva, kasztni leverve itt-ott. Vagy nem tudott vezetni az előző tulaj, vagy szart az autóra, egyik sem üdvözítő. 1 misiből én fiatalabb járgányt raknék össze, pláne ez a benzintemető sem olyan fájóan tartós, asszem vezérlésgondjai vannak, eltörik a vezetősín, vagy valami ilyesmi.
Az viszont egyértelmű, hogy a faszinak Omega kellett, mert ha mindezek ellenére megveszi, akkor beleszeretett, és ha van gyomra ilyen fogyihoz, akkor nem is áll a csóróság határán. Azt el tudom hinni, hogy ennyiért nem talált jobb Omegát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest