Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
dehogy pörög annyit, hacsak nem 150-el tekersz! nálam a laguna 2 literes benzines 120-nál 3100-at fordul, de kétségbeejtően rövid a váltó alatta, és ez mellett 8 litert eszik ekkor(vegyesben is kb ennyi, városban télen 10). a yaris 1 literes motor, inkább ne pályázzon vele az ember, na az 4000 fölött pörög 130-nál, de az kicsi motor, vvti-s, 4000-nél is változik a szelepvezérlés, onnan is jobban húz, fogyija akkor 7 liter körül.(vegyesben kb 6, tisztán város klímával, 6,8)
Én bármennyire is beszoptam a kocsival most se vennék mást csak dízelt, igaz nem opelt hanem egy faja passátot vagy egy A6-ost.
hát te is szereted a szerelődhöz hordani a lóvét!
szép autók, de a passat is az 1,9pd tdi(abban az időben a pd-t is szídták a sima tdi-vel szemben) utáni időben a cr tdi-ig elég szopóág, arra minden igaz, amit a modern dízelekről leírtam. nekem is nagy kedvencem a 2005-től gyártott passat kombi, imádom ahogy kinéz, de jó nekem a yaris, kicsi, de elférünk benne, de cserébe keveset is eszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy s21+ 5g
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szép autók, de a passat is az 1,9pd tdi(abban az időben a pd-t is szídták a sima tdi-vel szemben) utáni időben a cr tdi-ig elég szopóág, arra minden igaz, amit a modern dízelekről leírtam. nekem is nagy kedvencem a 2005-től gyártott passat kombi, imádom ahogy kinéz, de jó nekem a yaris, kicsi, de elférünk benne, de cserébe keveset is eszik!