Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz F_Gergely #44358 üzenetére

dehogy pörög annyit, hacsak nem 150-el tekersz! nálam a laguna 2 literes benzines 120-nál 3100-at fordul, de kétségbeejtően rövid a váltó alatta, és ez mellett 8 litert eszik ekkor(vegyesben is kb ennyi, városban télen 10). a yaris 1 literes motor, inkább ne pályázzon vele az ember, na az 4000 fölött pörög 130-nál, de az kicsi motor, vvti-s, 4000-nél is változik a szelepvezérlés, onnan is jobban húz, fogyija akkor 7 liter körül.(vegyesben kb 6, tisztán város klímával, 6,8)

Én bármennyire is beszoptam a kocsival most se vennék mást csak dízelt, igaz nem opelt hanem egy faja passátot vagy egy A6-ost.
    hát te is szereted a szerelődhöz hordani a lóvét! :C szép autók, de a passat is az 1,9pd tdi(abban az időben a pd-t is szídták a sima tdi-vel szemben) utáni időben a cr tdi-ig elég szopóág, arra minden igaz, amit a modern dízelekről leírtam. nekem is nagy kedvencem a 2005-től gyártott passat kombi, imádom ahogy kinéz, de jó nekem a yaris, kicsi, de elférünk benne, de cserébe keveset is eszik!

Új hozzászólás Aktív témák