Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz AMD Power #43129 üzenetére

Hát de a mostanid se nagyon rohad, és mivel te odafigyelsz rá / időben elkapod nem is nagyon fog :N
    Biztonságról nem tudok nyilatkozni, nyilván az újabb a jobb mindig ilyen szempontból, de azért az ember nem arra gyúr, hogy olyan balesetet szenvedjen ahol ez / a lufik számítanak :(

Egyébként tudom már a múltkor is tukmáltam rád, de valami hasonló nem játszik? Most pont ez volt az egyetlen értékelhető példány 1M -ig és dízel, de biztos lehet találni valami értelmes benzint is kis szerencsével, nem?

lsebestyen attól függ mennyire durva. Ha szét van rohadva alatta teljesen, akkor ki kell ütni kalapálni ráspolyozni reszelni. Én nem szarozok nem végzek fél és szar munkát, tiszta fémig vissza. MIvel általánan nem látható helyen voltak ezek az F-en erre én jó vastagok a bithumenes koxos alvázvédőt fújtam jó sokat, az ott egy ideig rendben lesz az tuti.
    Egyébként festékjavítás a H -án látható helyen : csiszolás, loctite-tal feltöltés, csiszolás, polírozás, festés hogy "magasabb" legyen a friss réteg, szárítás, szélek egybecsiszolása, polír, lakk, csiszolás, polír. Legdurvább smirgli amivel nekimegyek mostmár csak az 1200 -as tanultam a hülyeségemből csináltam magamnak 10x -es munkát a durvábbakkal.

Új hozzászólás Aktív témák