Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
mitől indul be egy moci?
-gyújtás, beállítás?
-benya, (lehet vizes?
)
-levegő, (vagyis ha keverék megfelelő)
-van még valami?
-gyertyák-ellenőrzése, esetleg tisztítás + beálítás, gyertyákig menő gyújtókábelek ellenőrzése, elosztó (vizes-e esetleg)
-nem szív-e fals levegőt, bár ez a menettulajdonságokra is elég dúrván hatna, nem kap-e túl sok/túl kevés benzint? autómataszivató? AC-pumpa? üzemanyagnyomás rendben-van-e?
haver garázsa kölcsön egy estére hátha indul reggel? jobb tippem nincs nekem sem..egyszer még golfal jártam hasonlóképpen, sehogy nem indult el, miután leégetem a blendixet
hívtam szerelőt aki kiderítette, hogy nincs benne gázolaj! pedig a mutató fél tanknál állt.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
hívtam szerelőt aki kiderítette, hogy nincs benne gázolaj! pedig a mutató fél tanknál állt..