- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
mitől indul be egy moci?
-gyújtás, beállítás?
-benya, (lehet vizes?
)
-levegő, (vagyis ha keverék megfelelő)
-van még valami?
-gyertyák-ellenőrzése, esetleg tisztítás + beálítás, gyertyákig menő gyújtókábelek ellenőrzése, elosztó (vizes-e esetleg)
-nem szív-e fals levegőt, bár ez a menettulajdonságokra is elég dúrván hatna, nem kap-e túl sok/túl kevés benzint? autómataszivató? AC-pumpa? üzemanyagnyomás rendben-van-e?
haver garázsa kölcsön egy estére hátha indul reggel? jobb tippem nincs nekem sem..egyszer még golfal jártam hasonlóképpen, sehogy nem indult el, miután leégetem a blendixet
hívtam szerelőt aki kiderítette, hogy nincs benne gázolaj! pedig a mutató fél tanknál állt.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Milyen program, ami...?
- HBO Max
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
hívtam szerelőt aki kiderítette, hogy nincs benne gázolaj! pedig a mutató fél tanknál állt..