Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• urban racer

senior tag

válasz helkis #3158 üzenetére

Hát igen... A zacsis ablaktörlő az EGYEDI Előrendelés: 06-90...
    Jaj hallod miről maradtál le a végén :)) Azt a 3 idiótát látnod kellett volna...

Búcsú, puszi, miegymás.. Kocsiba be, motor indít. Fery+én túráztatjuk a gépet a mutató nem leng ki, mert nincs fordulatszámmérőm, a Ferynek meg nincs bekötve :DD Dokart nem láttam, mert Fery a nagy kombinójával kitakarta. Aztán rajt... Minden nyomaték az első keréken, látom Fery jön utánam. Balra kikanyarodtunk a jet kút felé. Én balra(csolesz felé), Fery jobbra(egyetem felé), amikor mögöttem volt, kitettem neki 1 vészvillantást, köszönés gyanánt. Válaszul egy korrekt gázfröccsel válaszolt, de a zsarut, aki szembe jött, csak később vette észre... Msn-en később mondta, hogy ő is beparált nemkicsit. Közben észrevettem valami ausztrál kocsit mögöttem, amikor végre zöldet kaptam, láttam, hogy az ausztrál mögött ottvan dokar. Emelkedőn "kicsit" odaléptem, mert láttam egy tuningolt szuzukit :DD , dokar kicsit lemaradt, mert az ausztrál nem ám kiment volna a jobb sávba... A csolesz szélén bevártam, majd a csolesz forduló után ő egy villantással búcsúzott, amire én egy vészvillanással válaszoltam. Este még elemeztük a minitalit, majd lezsíroztuk, hogy mi még dokarral fogunk gyorsulni... :C

Új hozzászólás Aktív témák