- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Hát igen... A zacsis ablaktörlő az EGYEDI Előrendelés: 06-90...
Jaj hallod miről maradtál le a végén
Azt a 3 idiótát látnod kellett volna...Búcsú, puszi, miegymás.. Kocsiba be, motor indít. Fery+én túráztatjuk a gépet a mutató nem leng ki, mert nincs fordulatszámmérőm, a Ferynek meg nincs bekötve
Dokart nem láttam, mert Fery a nagy kombinójával kitakarta. Aztán rajt... Minden nyomaték az első keréken, látom Fery jön utánam. Balra kikanyarodtunk a jet kút felé. Én balra(csolesz felé), Fery jobbra(egyetem felé), amikor mögöttem volt, kitettem neki 1 vészvillantást, köszönés gyanánt. Válaszul egy korrekt gázfröccsel válaszolt, de a zsarut, aki szembe jött, csak később vette észre... Msn-en később mondta, hogy ő is beparált nemkicsit. Közben észrevettem valami ausztrál kocsit mögöttem, amikor végre zöldet kaptam, láttam, hogy az ausztrál mögött ottvan dokar. Emelkedőn "kicsit" odaléptem, mert láttam egy tuningolt szuzukit
, dokar kicsit lemaradt, mert az ausztrál nem ám kiment volna a jobb sávba... A csolesz szélén bevártam, majd a csolesz forduló után ő egy villantással búcsúzott, amire én egy vészvillanással válaszoltam. Este még elemeztük a minitalit, majd lezsíroztuk, hogy mi még dokarral fogunk gyorsulni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MIUI / HyperOS topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt a 3 idiótát látnod kellett volna...
Dokart nem láttam, mert Fery a nagy kombinójával kitakarta. Aztán rajt... Minden nyomaték az első keréken, látom Fery jön utánam. Balra kikanyarodtunk a jet kút felé. Én balra(csolesz felé), Fery jobbra(egyetem felé), amikor mögöttem volt, kitettem neki 1 vészvillantást, köszönés gyanánt. Válaszul egy korrekt gázfröccsel válaszolt, de a zsarut, aki szembe jött, csak később vette észre... Msn-en később mondta, hogy ő is beparált nemkicsit. Közben észrevettem valami ausztrál kocsit mögöttem, amikor végre zöldet kaptam, láttam, hogy az ausztrál mögött ottvan dokar. Emelkedőn "kicsit" odaléptem, mert láttam egy tuningolt szuzukit