- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszönöm a véleményezést, ismét olvashattunk egy olyan posztot, amiben valaki elmagyarázza hogy hülyeség valakinek a gyakorlati tapasztalata, ellenben csak az ő módszere lehet helyes.
Igaz, jött már rá cáfolat, de az nem számít.
Valamint látszik hogy a kritika, a postom hülyeségnek nyilvánítása pusztán elméleti alapon nyugszik, de sebaj, azért az biztos többet ér mint a gyakorlati tapasztalat.
1. Tankoltál már kupakig F Astrát? Gondolom nem. Elárulom, a 3 perces tankolás után, mikor kiakad, még belemegy 6-8 liter, 10 perc alatt, csöpögtetve. Ez nem tűnik annyira vállalhatónak minden tankoláskor. És hogy honnan tudom? Jártam eleget Ukrajnában, és nem mindegy hogy mennyit hozok át. De várom hogy ez miért nincs így.
2. Írtam, ha van is eltérés, az kiegyenlítődik legközelebb.
Valamint, nem az első átbillenésre nullázok, egy körforgalom után, hanem ha tartósan ott marad a mutató. Ezen kívül az értékek is nagyjából egyformára jönnek ki.
3. Ha nem akarok teletankolni, akkor ne is érdekeljen a fogyasztás ezek szerint. Mert az csak egy igen pontatlan hülyeség, ami amúgy bevált a számok szerint. Mert gondolom a tapasztalataidat osztottad meg velünk, abból indultál ki, igaz?
4. Mindenkinek: higgyétek el, a kérdezők a tapasztalatokra kíváncsiak, nem az elméleti alapon történő lehülyézésekre.
Volt aki erre hamar rájött, és teljesen korrekt, hasznos véleményeket, tapasztalatokat oszt meg velünk azóta. Én viszont nem szeretnék a továbbiakban a jószándékkal, segítő szándékkal, a TAPASZTALATOKON alapuló postok után sima "aznemúgyvan azcsakhülyeséglehetmertazelméletemmástmond-igazhogyfingomsincshogyagyakorlatban ez hogy is van mert nem próbáltam csak véleményeztem" leszólásokat kapni, így további jó "véleménycserét" mindnkinek.
Természetesen akinek nem inge nem veszi magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest