Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sziada5925 #27938 üzenetére
Nemrég írtam - én is meglepődtem.
Mindez Auchanos benzinnel, 1 fővel, és még téli gumin.
220E km, 14 év, mechanikailag szerintem igen jó állapot, igen kevés szerviz mellett - vagyis nem mostlettmindenrendberakva - állapot miatt. -
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984 #27932 üzenetére
Köszi a véleményt, de most ahogy nézegettem a youtube-on a vezérműszíj bajokat, ott folyamatos nyekergés, nyikorgás vagy valami volt és a gáz adagolással is változik. Nálam ha így álló helyzetben nyomkodtam a gázt, semmi hatással nem volt a huhogásra....
Remélem valaki még mond valami tippet, hogy ilyen bagoly lakik e a többi astrában is vagy sem
-
zeg
őstag
válasz
diablo1984 #27930 üzenetére
Szép eredmény
, a Corsa D-m megyeget 1100-1200km távot egy tankkal(44L) (kábé 3.7-4L/100km) országút/falu kombóval a 6 fokozatnak hála, de bőven kisebb autó.
-
hdman
őstag
válasz
diablo1984 #27930 üzenetére
Ez szép
Kijelződdel mi van? Nekem ugyanilyen, előző tulaj gyereke hátulról megdobta egy mobillal
-
Declare
őstag
Köszi szépen srácok, amiket írtatok!
Csináltam egy videót, amin jól hallatszik a bagoly
. Ez az amiről beszéltetek? Ez a kb 8 perc videózás alatt, hideg indítás után kb 3-4 alkalommal jelentkezett és mindig ugyan így, max egy kicsit talán halkabban néha.
Nekem nem volt vezérműszíj csere most, csak ékszíj. Elvileg 90 ezernél volt cserélve a vezérlés így van még neki egy 20 ezer km.
-
diablo1984
veterán
Ezt tudja a száguldó halottaskocsi, Hajdúböszörmény-Karcag oda-vissza, tempomat 95(visszafelé pályán megzavartam, erre a lelkem elkezdett részecskeszűrőt regenerálni, na azt vagy 10 kilóméteren csinálta az első hosszabb állásomig- 2-3x-os fogyasztást produkál ilyenkor, állva is 3,6l/h). odafelé még 4,2 volt a fogyasztás, vissza a pályás résztől és a regenerálástól tolta meg kissé.... -
Damage401
senior tag
En mikor frisselen csereltettem vezerlest 1 hetig volt ilyen huhogo hangja 1.4 g astranak, majd vagy bekoptak vagy nem tudom, de elnemult.
-
Calogero
addikt
válasz
Declare #27922 üzenetére
Ezt a huhogást már több 1,7 H Astrásról hallottam. A z ők elmondásuk szerint a szervizek is tanácstalanul álltak a dologhoz.
Több variáció is született
1.
A generátor szabadonfutó szíjtárcsája ha megszorul akkor, csinál ilyet..Hajtás irányban be kell ékelődni, ellentétes irányban pedig el kell csúsznia. Csere után megszűnt a hang. Vedd le a hosszbordás szíjat,'s próbáld a generátort így megforgatni..2.
AZ enyém is ugyanezt csinálja, mármint bemelegés szempontjából.......és kb. 9000km óta reggel hidegen benne van a bagoly,.aztán, ha bemelegszik csendesebb lesz a huhugás......menetteljesítménybe romlást nem vettem észre, és most már 30e felett járok......Most ősszel, ha lesz idõ, akkor utánajárok a huhugásnak....tudniillik, hogy a turbó, és a kipuf öntvény közt lévő csatlakozásnál ( 3csavaros rögzítés) kispórolták a tömítést.....és mivel szvsz a 2 öntvény nem egyformán melegszik, viszont valamennyire deformálódik, na onnan huhog a bagoly
SZVSZ !
Tömítés oda gyári nincs, szvsz csináltatás lesz a vége....
-
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubbhoz egy 1.7 cdti opel astra h GTC -vel
mint első autó
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. 165 000 km-el vettem a kocsit, még nincs 6 éves, ugye 1.7cdti 6gangos sebváltóval. Kapott egy új akkut, ékszíj csere, meg pár apróságot kellett még rákölteni most első körben (kesztyűtartó világítás stb
Nagyon jó kis futóműve van, takarékos jó kis motornak tűnik, amivel azért lehet előzni, ha úgy hozza a sors...első körben nekem tökéletes, nem zörög csörög semmi, egyszóval egyelőre meg vagyok elégedve.
Viszont van egy fura hang a motorban, amivel nem tudom mi lehet, de gyanítom nem normális. Indítás után 1-2 percen belül kezdi el és ilyen huhogó hang szerűséget lehet hallani, ami olyan mintha valaki kb fütyülve/huhogva skálázna egy dó-ré-mi-fá-szó énekskálát
nagyon hülyén hangzik ezt így visszaolvasva, de így tudom legjobban jellemezni, hátha valaki ráismer
ez a huhugós skálázó hang 3-5 másodpercig tart és eltűnik, majd random fél perc/egy perc újra huhugós fütyűlős skálázás. A hangot kívülről, belülről mindenhonnan lehet hallani, nem túl hangos de egyértelmű.
Menet közben is van de ott picit máshogy, ott is random de sokkal rövidebb ideig és gyorsabban talán, de ugye ott a menetzaj mellett nem lehet úgy kivenni, csak ha direkt fülelem.Kérdésem, hogy ez után a szakszerű, precíz hiba leírás után meg tudja valaki mondani a megfejtést?
Keresgéltem amúgy Youtubon is, ott találtam valami picit hasonlót de az folyamatos huhogós hang, nem is ilyen "skálázós" és ott ilyen vízpumpa/olajpumpa hiba dolgokat írtak
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest