Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Gyerekek hogy jartam el se hiszem... Mentem a kocsiert, volt olaj es szuro csere, izzitogyertyak meg hosszbordasszijj. Hat indultam el a kocsival check engine lampa folyamatosan vilagit az auto meg max 50 jo ha megy eroltlen, 2 ezernel tobbet nem is porog es semmi ero nincs benne... Megallok motorhazteto kinyit gondoltam a turbo szart be de nem, olajfolyas nincs. Kocsi vissza a szerelohoz... Azt mondja szerinte a legtomegmero, de holnap megnezi es kiolvassa a hibat.
Ismeros ajanlotta a szerelot ( o is jott velem a kocsiert mrg aztan haza is hozott) de eleg hulyen veszi ki magat hogy szarabb lett az auto mint volt... Arra tippelnek hogy a legtomegmero kabele nem erintkezik rendesen es kontakthibas, ami igaz is lehet mert a kocsi elektromos resze borzaszto. Remelem holnap johereket kapok...
De csak en tudok igy beletenyerelni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest