Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
na megvolt a hűtővíz csere, nem értem, köny szerint 7,3 liter ment volna bele, de csak szűk 5 lityi jött le és ennyi is ment bele! ráharaptatnám a kipuffra, aki egy ekkora autóba ekkora motorteret hagy, semminek sincs hely, a leeresztő csap meg a nyúlvány takarásában, mondhatni szopó ágon van......
leszedtem a teljes karter védőt, alatta az alváz mit ne mondjak csúnyán rohad, majd tavasszal szét kell szedni az egész elejét, mert az intercooler is kicsit olajon, gondolom lyukas, még a turbónyomás okés, de az első lökösben is olajsár van az alján.....
a kipuff bilincs is el volt törve, cicergett is, még jó hogy észrevettem, meghegesztettem, most már csendes! vennem kell majd egy olajleeresztő csavart is, mert elég barbárúl néz ki a mostani, egy ökölnyi sziló szigeteli, de az is olaj sáros! most már szép rózsaszín a hűtővizem, -35 fokkal, igaz az előző is -30 volt, nem tudom az optikai műszer miért nem mutatott semmit.....
másnak is szokott a műszerfalban a fűtőmotor kopogni meg hasonlók? elég idegölő hangokat ad ki!
az injektor holnapra maradt, ma már nem volt kedvem pöcsölni vele, meg még rézkarikám sincs alá....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Túraautó topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Filmvilág
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest