Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okuyama
tag
válasz
sziada5925
üzenetére
Nálam is van egy még egy komplett hiánytalan Vectra B 1.6 Automataváltós ugymond donor autó ,azért kerestem a motorszámot ebben mert 1.6 ban van több féle is .De ez is mint kiderült X16XEL ,egyébként honosítás miatt vettem ezt elsősorban .De végül csak úgy döntöttünk hogy legyen hengerfejfelujjitás a régin mert a kompresszió tökéletes még abban a motorban is ...Amit most megvettem automataváltóst igy mégse helyeztetem forgalomba ..... megmarad alkatrésznek többi része meg / bontásra kerül valószínűleg .Bár majdmeg szakad a szívem hozzányúlni mert a belsőtere az olyan mintha most jött volna ki a szalonból .Minden nap beleülök és csodálom
140.000 Km van benne ,szervizkönyve 126 ezernél volt utoljára pecsételve Németországban .A kormányon pedálokon egy kis apro kopás jele nem található ,a kapcsolók gombok olyan szorosan járnak mintha tényleg most gurult volna ki 0 km-esen .Ha érdekel valakit teszek fel pár képet a belsőtérről .Nagyon megkímélt a gép tényleg ,csak a kasznin lenne munka .....
Új hozzászólás Aktív témák
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
140.000 Km van benne ,szervizkönyve 126 ezernél volt utoljára pecsételve Németországban .A kormányon pedálokon egy kis apro kopás jele nem található ,a kapcsolók gombok olyan szorosan járnak mintha tényleg most gurult volna ki 0 km-esen .Ha érdekel valakit teszek fel pár képet a belsőtérről .Nagyon megkímélt a gép tényleg ,csak a kasznin lenne munka .....