- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ígértem képeket, jó sz@r minőségűek, de ennyit tud a Samsung.
A távoli képen látszik, mennyire nem vesz el helyet a csomagtartóból. Az utolsó képen a hátsó biztosítéktábla (helyesen: biztosítótábla) látható, a két oszlop közül a jobb oldaliban található világoskék védi a mélynyomót, pontosabban a rendszert a mélynyomótól. Gyárilag üres, nincs funkciója (a 7,5A-es biztim pont rossz volt, ideiglenesen 15A-es van ott). A háttérben a vékony szürke vezeték alatt egy dupla piros csatlakozik, az az erősítő +12V-ja. A földelést az üléssor háttámláit rögzítő csavar alá raktam be egy ráz saruval. Jó nagy kellett, és még az is fel kellett fúrni.
Minden forrasztva lett.
Az RCA-kábel a bal küszöbben jön. Fel sem kellett szedni, elég volt a gumikat kihúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden forrasztva lett.