- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
-
oli987
tag
-
waverider
senior tag
-
oli987
tag
-
waverider
senior tag
-
maste3mind
csendes tag
-
oli987
tag
-
hockeyapu
senior tag
És a kínai verzióban van UWB chip !
Vehetsz hozzá autót is ! Hátha lesz akcióban a teló mellé ajándékba !
-
Luck Dragon
támogató
Használd egészséggel.
-
maste3mind
csendes tag
Én nem adok annyit érte amennyiért beharangozták Európában! Inkább megrendeltem Kínából! Főleg a 7000 mhA-os aksi miatt! A hátsó kijelző az nem érdekel! 13-as ról váltottam,..fényéves ugrásként érzékelem! A kijelzőnek sokkal szebb a képe! És sztem több olyan beállítás is van ami a Global verzióban lehet hogy nem lesz!
-
hockeyapu
senior tag
Miért nem szállítják európába UWB-s csippel ?
-
waverider
senior tag
-
Emericus Max
aktív tag
A Xiaomi 15 is 400k HUF körül indított, ha jól emlékszem. Most karácsony előtt már valami 290k HUF környékén el tudtam hozni.
Szóval ennek is lejjebb jön majd az ára fél év múltán. Akkor lesz jó vétel igazán.
A hátsó kijelzős változat, hogy nem lesz nálunk, azért kár
A Xiaomi 15 teszi a dolgát, ahogy kell egyébként... -
Segal
veterán
-
Dingle
tag
-
janeszgol
félisten
-
Segal
veterán
-
klaya86
őstag
Elég combos árazás. Szokásos zseblámpa forma. Jobban díjaznám én a pro cuccokat.
-
yuing
őstag
-
RVP12
csendes tag
Sajnálatos a pro modellekért. Azokra kíváncsi lettem volna. Majd a 18
-
Luck Dragon
támogató
Tetszik az alap modell.
-
fuzaco
tag
Kár, hogy a Pro/Pro Max nem jön, az a hátsó kijelző legalább hoz valami egyediséget, még ha nem is túlzottan hasznos.
Az ár meg nagyjából annyi, mint gondoltam, nyitóakcióval + ajándékkal talán megéri majd, de amúgy kicsit sok. Xiaomi 15 300k hivatalos Xiaomi webshopon, azért ez nem annyival jobb hogy megérjen 100k+-t.
-
joey04
titán
A Leica Edition nem lesz akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Peugeot, Citroën topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vehetsz hozzá autót is ! Hátha lesz akcióban a teló mellé ajándékba !