Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Werewolf20
üzenetére
Igaz én már hozzászóltam de szembe jutott pár dolog:
c14se nekünk csak ezekben az esetekben állt meg:
- generátor hiba, elment a töltés
- kifogyott a benzin.Egyszer volt egy olyan szitu (gyenge idegzetűek ne olvassák
) hogy autópályán meg lett küldve Pesttől Miskolcig 5.padlón óra szerint 210-el végig. ( tudom csal az óra) Ekkor átégett a hengerfejpakolás plusz néhány hidrotőkét kellett cserélni . ez kb 10 éve 80 ezer forint volt. Azóta a motorja tökéletes. gumicsövek kezdenek elérni dehát 20 éves a miénk. Rozsda a tankajtó körül biztos van, vagy lesz. Könnyen javítható technika. Tényleg bármi baja is lesz fillérekből megoldod.Szelepdekli , gyujtás és váltó körül enyhe olajpára hogy ha van, ne aggódj. Szinte mindegyiken van, de elhanyagolható! kivéve az olyan fanatikusokat akik kicserélik azokat a szimeringeket, és tömítéseket. Ez olcsó de inkább szívatós munka

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hogy autópályán meg lett küldve Pesttől Miskolcig 5.padlón óra szerint 210-el végig. ( tudom csal az óra) Ekkor átégett a hengerfejpakolás plusz néhány hidrotőkét kellett cserélni . ez kb 10 éve 80 ezer forint volt. Azóta a motorja tökéletes. gumicsövek kezdenek elérni dehát 20 éves a miénk. Rozsda a tankajtó körül biztos van, vagy lesz. Könnyen javítható technika. Tényleg bármi baja is lesz fillérekből megoldod.