Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Werewolf20
üzenetére
Igaz én már hozzászóltam de szembe jutott pár dolog:
c14se nekünk csak ezekben az esetekben állt meg:
- generátor hiba, elment a töltés
- kifogyott a benzin.Egyszer volt egy olyan szitu (gyenge idegzetűek ne olvassák
) hogy autópályán meg lett küldve Pesttől Miskolcig 5.padlón óra szerint 210-el végig. ( tudom csal az óra) Ekkor átégett a hengerfejpakolás plusz néhány hidrotőkét kellett cserélni . ez kb 10 éve 80 ezer forint volt. Azóta a motorja tökéletes. gumicsövek kezdenek elérni dehát 20 éves a miénk. Rozsda a tankajtó körül biztos van, vagy lesz. Könnyen javítható technika. Tényleg bármi baja is lesz fillérekből megoldod.Szelepdekli , gyujtás és váltó körül enyhe olajpára hogy ha van, ne aggódj. Szinte mindegyiken van, de elhanyagolható! kivéve az olyan fanatikusokat akik kicserélik azokat a szimeringeket, és tömítéseket. Ez olcsó de inkább szívatós munka

Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hogy autópályán meg lett küldve Pesttől Miskolcig 5.padlón óra szerint 210-el végig. ( tudom csal az óra) Ekkor átégett a hengerfejpakolás plusz néhány hidrotőkét kellett cserélni . ez kb 10 éve 80 ezer forint volt. Azóta a motorja tökéletes. gumicsövek kezdenek elérni dehát 20 éves a miénk. Rozsda a tankajtó körül biztos van, vagy lesz. Könnyen javítható technika. Tényleg bármi baja is lesz fillérekből megoldod.