- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
Üdv mindnkinek,
Sajna elért a végzet és Győr határában belém jött hátulról egy szlovák oktáviás és megnyomorgatta az autó hátulját, Astra J van benne 5000 km
. A lényeg középen a lökőst benyomta és lemez is behajlott kb 10 cm re középen ,mondhatni egy vályú keletkezett az autó farában, a csomagtértető be tudtam csukni.
A kocsi alját amennyire lehetett megnéztem a rudazat nem ment el. Képeket nem készítette róla így sajna nem tudom megmutatni. Rendőri intézkedés megvolt, jött papírozás és persze kénytelen volt elfogadni, hogy ő volt a balfasz. A hossztartók láthatóan nem sérültek meg, kérdés egy ilyen estben mennyire tudják ezt javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A lényeg középen a lökőst benyomta és lemez is behajlott kb 10 cm re középen ,mondhatni egy vályú keletkezett az autó farában, a csomagtértető be tudtam csukni.