Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Spancer RE #21147 üzenetére
Nem is Tőled kérte a linket!
-
zolikaDB
veterán
válasz
KonzolKartel #21145 üzenetére
Adj egy vaterás linket, légyszi!
-
KonzolKartel
őstag
válasz
zolikaDB #21144 üzenetére
Én is akarok majd venni egy armstert. Sokat keresgéltem, de nem igazán találtam olyat, ami minőségben megfelelő lenne. Na meg persze a gyár is armster kartámasszal szereli a vasakat.
Ha jól tudom közvetlen a RATI-tól nem lehet megrendelni. Vaterán találtam a legolcsóbban armstert.
Ha biztosra akarsz menni, akkor meg ott a nefelejts. -
zolikaDB
veterán
válasz
Spancer RE #21143 üzenetére
Ez az armster
De ha jó, meg is rendelem
Hol vetted? Itt az oldalon?
-
sNORh
addikt
Hali
Vectra 2.0 DTH
Pénteken meló után kocsi indít, melegít stb..
Lükfercberak, de addig fészkelődtem míg lecsúszott a kuplunk, kocsi ugrik egyet leáll(mindenki járt már így). Beindítom kocsit, és a fék nem enged fel azóta. Kőkemény maradt, nem tudom benyomni, még talán egy kicsit fogja is a kocsit.
Mi lehet a baj? Én utána tudok nézni, vagy szervíz? -
padi68
senior tag
válasz
KonzolKartel #21136 üzenetére
Opel szerviz szerint elég ha 2500f/perc felett megyek, a lényeg hogy hozta amit kellett…
4-5000f/6perc között mentem, ez talán elég magas…..
-
padi68
senior tag
válasz
zolikaDB #21134 üzenetére
ki mondta hogy normális vagyok?
"...Amennyiben van lehetőséged, menj fel az autópályára. 3. sebességben 110-120km/h-val 30-40km-en keresztül. Ha ettől sem javul meg, akkor valószínűleg trafóhiba...."
ezért írtam, hogy nem 3.ban mentem, igaz volt hogy negyedikben mentem 5000f/perc
-
padi68
senior tag
válasz
sziada5925 #21129 üzenetére
jelentem túl vagyok rajta,
30km-ert mentem 5-ösben 140-160-al
de mint írtam , már tegnap rendben volt minden ezek segítettek:
1. új gyertyák
2. 10 liter E85
3- stp szelep és injektor mosóKÖSZÖNÖM mindenkinek a segítséget!
-
drater
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van egy 1,7 es 2006 os H CDTI astrám és annyi problémám van vele hogy 3000 ig pörög utána nem gyorsul sehová és kirakja a szervíz lámpát. Valaki találkozott már ilyesmivel?
-
ESP
őstag
válasz
sziada5925 #21107 üzenetére
Na azért ezzel a 30-40km-n keresztül 3.-ban csak óvatosan.
Fizeted neki a motorgenerált utána?
Szép dolgokat tud okozni a felhígult olaj
-
zolikaDB
veterán
Érdemes Astrába Armster könyöklőt venni? Vagy vannak ezen kívül is értelmes alternatívák? (teszkós 5 ezer ft-ost láttam, kipróbáltam, olyan vékony lemezből van a talp, hogy remeg út közben...)
-
myke009
csendes tag
válasz
KonzolKartel #21047 üzenetére
Az jól hangzik! Én elvittem az enyémet és az Üzemanyagadagolónál a stekker nem érintkezett rendesen!(5000ft javitási költség) És minden müködik!
[ Módosította: wwhy ]
-
padi68
senior tag
válasz
sziada5925 #21118 üzenetére
Szia, reggel még világított, aztán elmentem az Opel szervizbe kérdezősködni......
EGR
Szelep kormosodás
Gyújtótrafó
gyertyamondom ok majd elviszem maszekhoz.
Kijöttem és leakartam cserélni egy fiatalabbra: erre amikor elindultam haza nem világított már!!!!!! :-) lehet megijedt
reggel tankoltam E85+benzint ez jót tett neki, majd azért vettem bele stp szeleptisztítót
remélem ennyi volt.
Kösz mindenkinek!
-
KonzolKartel
őstag
Ez csak a motorháztető, amit 3 helyen is hasonló módon megcsinosítottak. https://www.icloud.com/photostream/#A5JtdOXmkaRle
Három ép elem maradt........
telefonról nem tudok linkelni.
-
erikke17
őstag
válasz
_seth_ #21120 üzenetére
Igen ez az a komolyabb kivitelű BC azt hiszem GSI-be szerelték őket. F-be is beleszerelhető csak kell bajuszkapcsolós is mert azon van a léptető gomb.
De az amit én linkeltem csak egyszerű TID, óra, dátum (gyári rádió kijelzője is egyben) meg hőmérő. Valahogy átcsinálták hogy képes legyen más dolgokat is megjeleniteni.. De gondlom nem olyan egyszerű.. -
erikke17
őstag
Üdv, egy csomó ehhez hasonlót találni YouTube-on meg Googlen is. Hogy készülnek ezek? [link]
Rendesen gyártják őket, vagy ügyes hozzáértő emberkék házilag csinálják át az egész elektronikát rajta? Majd az infót amit megjelenitenek a ECU-ból nyerik ki? -
sziada5925
aktív tag
válasz
padi68 #21116 üzenetére
Az égéskimaradást okozhatja a gyújtórendszer hibája is, úgyhogy még mindig ugyanott tartunk.
Vidd el szervizbe, ott ki tudják mérni, hogy a gyújtórész rendben van-e. Ha a befecskendező szelep lenne a rossz, akkor ultrahangos tisztítással, vagy cserével megoldják a problémát. Azért sem jó így járni, mert ha nem ég el rendesen az üzemanyag, akkor az tönkreteheti a katalizátorodat. -
padi68
senior tag
válasz
padi68 #21104 üzenetére
Sziasztok, 1 másik topikon ezt írták:
"P0303= 3. henger felismert gyújtáskimaradás"
NEM!!!! Ez égéskimaradás, ami nagyon nem ugyanaz!! Bármennyire is gyújtáskimaradásnak fordították valamikor a "hozzáértő" fordítók. :-//
Az égéskimaradásnak egyik oka lehet a gyújtáskimaradás, de van több lehetőség is."szervizbe kell mennem?
járhatok így vele?
kösz
-
tomyoy
senior tag
válasz
KonzolKartel #21111 üzenetére
és én érzem magam szerencsétlennek?
-
Pitu
aktív tag
válasz
KonzolKartel #21111 üzenetére
Soha nem értettem az ilyen rongálókat. Remélem elkapják a tettes(eke)t. Helyszínelők találtak használható nyomot?
-
KonzolKartel
őstag
Ismét egy remek nap. Most mentek el a helyszínelők...Valami suhanc kiélte magát az autómon. A oszlop, tető, motorháztető, illetve nekem a tető és az ajtó közt van még 1 elem, amit mind két oldalán szét karcolt.
A legtöbb polírozható, de majd meglátom mit mond a casco-sszerk.: ja, kiszedte a tetőcsomagtartó takarókat, illetve a vonószemet is megpróbálta, de csak eltört egy patentet, és persze leszedte a festéket, ott ahol feszítette.
-
padi68
senior tag
válasz
sziada5925 #21109 üzenetére
csak hidegen érezni, hogy rezeg a kormány/azaz a motor/, de az autó megy rendesen miután bemelegedett...
a hiba kód alapján írtam, hogy a 3. henger gyújtása kaki....
-
padi68
senior tag
válasz
sziada5925 #21107 üzenetére
nem tudok sajnos.40km-t tudok menni, de miért csak 3.ban
menet közben fog elaludni, vagy újraindítás után?
-
sziada5925
aktív tag
válasz
padi68 #21104 üzenetére
Nem tudsz szerezni próbára egy másik gyújtótrafót?
Mennyire vezetsz nyugger módra? Sok városi távval alacsony fordulatú használattal is eredményezhet 3 hengerezést. Amennyiben van lehetőséged, menj fel az autópályára. 3. sebességben 110-120km/h-val 30-40km-en keresztül. Ha ettől sem javul meg, akkor valószínűleg trafóhiba. Vásárláskor csak gyárit szabad bele venni, az utángyártottak nagyon gagyik. -
padi68
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21105 üzenetére
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
kiolvastam itthon a hibakódot: 10 3 10 3 azaz 0303
P0303= 3. henger felismert gyújtáskimaradás
elsőként ma kicseréltem a gyertyákat , de sajnos még mindig világít a lámpa.
Mi lehet a gond, mit lehet tenni?
G Astra 1,6V Z16XE Delphi gyújtórendszer.
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Ma egy érdekes jelenséggel találkoztam kicsi kocsimmal.Ma szép napsütötte délelött gondoltam elviszem a gépet lemosni egy kézi mosoba.Elsősorban a sok só miatt,az alváz mosás volt a fő szempont,Szépen le is mostam a karosszériát,meg persze az alvázat,kerékdobokat.El is indultam bevásárolni.Útközben azt vettem észre,hogy már 80fokos a vizem.Piros lámpánál megálltam,és akkor vettem észre,nem állt vissza rendesen az alapjáratom.Eddig 500ford/perc,most olyan 550-600ford/perc.Nem ugrál,nem akar leálni fikszen tartja.Haza érve is már üzem meleg volt,de ugyan az a jelenség.Szerintetek mi lehet?Mosástól pára,esetleg alapjárati motor?Vagy lehet gyengébb az üzemanyag minősége?
U.I.=Menetközben semmi sem változott megy mint a disznó!
Előre is köszönöm ha valaki tud rá mondani valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest