Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz harry #20173 üzenetére

Tavaly nyáron vettem elsőnek F Astra-t. Nem kimondottan ezt kerestem, csak valamit a kevés pénzemért. Mai napig szeretem, csak azt az egyet sajnálom, hogy nem az előtte próbált Caravan-t választottam. Azóta számtalan túlméretes dolgot kellett volna szállítanom.
    Nulla tudással, ismerettel indultam neki az autós életnek, azóta rengeteget olvastam, kellett is. Igazi barkácsolós autó. Koránál fogva valamit mindig kell bütykölni rajta, hol ez romlik el, hol az, de mind olyan dolog, ami mellett lehet élni - egy ideig. A kötelező vezérlés cserét ezidáig eltrehánykodtam, először sürgősebb volt azonnal a fékeket rendbe tenni, és egy garnitúra akármilyen nyári gumit rávarázsolni. A rajta lévő téli szétrázta az egész autót. A rágányolt hátsó dobot is(ami rugóval volt a vonóhoroghoz rögzítve) gyorsan lecseréltem. Akkor úgy láttam, tökéletes az autó, most sokáig tudnám sorolni, mit kéne kicserélni, de az autó megállíthatalanul megy. Nem igazán tudtam, miféle motorok vannak, azóta lényegesen műveltebb vagyok a témában, és szerintem szerencsém volt, hogy Ecotec került a kezembe. A Kasztni szerencsére nincs szétrohadva, a motor még egész jó, a többi csak barkács kérdése. Ha a jó kasztni/motor párost sikerül kifognod, nyertél.

Új hozzászólás Aktív témák