Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
fero02
üzenetére
Tuti hogy jól volt bekötve? Milyen vastag tápot kapott a fej? Csak mert a mostanim is megtáltosodott mióta vastagabb iso csatin kapja a tápot

A komplett gyári szett nekem is nagyon jól szólt egyébként és volt olyan simán mint egy olcsóbb fej + valami komponens szett... el is raktam mindent hogy ha esetleg eladnám és nem kellene majd az új tulajnak a hifi akkor egy kis meló után benne van a komplett gyári szett
).Valami hangváltó szerintem nem ártana a rendszeredbe, 4-5e forintból megvan és akkor is ég és föld lenne a különbség mert nagyobb hangerőt bírnának az ajtóban lévő hangszóróid mivel mélyet le tudnád vágni. Nekem ugyan nincs külön hangváltó de mivel 3 rcan jön a hang és minden erősítve van így csatornánként van hangváltó így minden csak azt kapja amit elbír és kell

Hídban én sem hajtanám pláne, hogy szerintem simán is többet tud az erősítőd mint amit a hangszóró meg tudna szólaltatni pláne hangváltó nélkül. Inkább mélyládát szoktak hídba bekötni mint ahogy van nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Crimson Desert
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest