Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz fero02 #13845 üzenetére

Tuti hogy jól volt bekötve? Milyen vastag tápot kapott a fej? Csak mert a mostanim is megtáltosodott mióta vastagabb iso csatin kapja a tápot :)

A komplett gyári szett nekem is nagyon jól szólt egyébként és volt olyan simán mint egy olcsóbb fej + valami komponens szett... el is raktam mindent hogy ha esetleg eladnám és nem kellene majd az új tulajnak a hifi akkor egy kis meló után benne van a komplett gyári szett :) ).

Valami hangváltó szerintem nem ártana a rendszeredbe, 4-5e forintból megvan és akkor is ég és föld lenne a különbség mert nagyobb hangerőt bírnának az ajtóban lévő hangszóróid mivel mélyet le tudnád vágni. Nekem ugyan nincs külön hangváltó de mivel 3 rcan jön a hang és minden erősítve van így csatornánként van hangváltó így minden csak azt kapja amit elbír és kell :)

Hídban én sem hajtanám pláne, hogy szerintem simán is többet tud az erősítőd mint amit a hangszóró meg tudna szólaltatni pláne hangváltó nélkül. Inkább mélyládát szoktak hídba bekötni mint ahogy van nekem is.

Új hozzászólás Aktív témák