Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Daywalker #12484 üzenetére

Belül mostam már én is kettőt is de a vectráét nem bántom... kiszedni sem egyszerű a víz egyébként meglepően tiszta a rendszerben. Vízpumpa, termosztát, komplett folyadék csere megvolt nálam is :) Magasnyomásúval meg annyiból kell vigyázni, hogy vmi speckó géppel akarta haverom lemosni és ahova nyomta a vizet ott el is hajlította a bordákat! Szóval éljenek a kínai gyenge gépek mint az enyém is :) (na jó ez is ír a betonra :D ).

Egyébként meg az sem egyszerű amikor túl hideg a rendszer... ha meleg leállítani egy kicsit és már csökken is a hőmérséklet de ha nem akar bemelegedni? -13 -17 fokban amikor meg kell állni 20 kilométerenként mert centi vastag jég van a fényszórón.... és a motor csak 80 fokos.... az a vicces.... télikabát, sapka, kesztyű, benzinkúton melegedés... így mentem ki télen prágába amikor a legrosszabb volt az idő :) (debrecen-miskolc-győr-pozsony-prága). (hibás volt a termosztát... csak a belsejét akartam cserélni de akkor éppen sehol sem volt íg meg kellett vennem házzal együtt ami miatt nem 2,5e volt hanem 12e...)

Új hozzászólás Aktív témák