Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Ejj.... ez már csak kötekedés

Elektronikáról is leírtam mindent aki ezt nem tudja hozzáadni az...

Szóval elektronika kell és, hogy egyértelmű legyen: az említett árak az elektronika megléte után érvényesek! Ugyanakkor ahogy itt páran írták, hogy mennyit mennek az autóval mindenkinek 1 év alatt megtérül.
És ahogy erről is írtam:
"Én tuti nem fogom állandóan etanollal tankolni de ha kút közelében leszek tuti inkább etanolt fogok választani mert olcsóbb és nem fogyaszt annyival többet. Ha csak 1 évet számolok akkor a jelenlegi árak mellett 2,5x jönne vissza az elektronika ára ami szerintem nem rossz pláne a második évtől de még ha nem is tankolok mindig etanolt akkor is megtérül az ára már idén utána meg az én választásom, hogy mit öntök bele
"Az, hogy mennyi idő alatt térül meg persze km és ár függő.
Arról meg nem érdemes álmodozni, hogy a benzin ára jelentősen olcsóbb lenne.... sajnos erre nem sok esély van jelenleg. Arra, hogy drágul több vagy stagnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest